• Fysiodé breidt uit met praktijk in Borgele

PERSBERICHT
Deventer, 2 januari 2020

Fysiodé neemt per 1 januari 2020 de fysiotherapiepraktijk in het Gezondheidscentrum Borgele over. Met de vestigingen in Gezondheidscentrum de Hoge Hond en op de Zandweerd is dit de derde praktijk in Deventer van waaruit de fysiotherapeuten van Fysiodé behandelingen aanbieden.

Mathieu de Krieger, een van de drie maatschapsleden: “Een goede bereikbaarheid vinden wij belangrijk. Onze fysiotherapeuten werken graag in de wijk, dicht bij de mensen. Voor specialistische behandelingen hoeven patiënten in Borgele nu niet meer naar onze praktijken in Voorstad of de Zandweerd. Wij komen naar hen toe. Als het noodzakelijk is, behandelen wij patiënten ook thuis.” De Krieger ziet het als voordeel vanuit een gezondheidscentrum te werken. “De lijnen met andere zorgaanbieders in het pand zijn kort. Nauw overleg is snel mogelijk.”

De nieuwe vakgebieden die de maatschap meebrengt naar de praktijk in Borgele, zijn onder andere kinderfysiotherapie, geriatrische fysiotherapie en specialistische knie- en schoudertherapieën. Er zullen echo’s gemaakt kunnen worden en behandelingen als epte (nieuwe methode bij chronische peesklachten) zijn vanaf nu mogelijk. Patiënten zullen de vertrouwde behandelaars in de fysiotherapiepraktijk Borgele blijven zien. Zij komen in dienst van Fysiodé.

Fysiodé is een breed gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk in Deventer en levert op laagdrempelige wijze zorg in herstel of preventie als het gaat om lichaamsbeweging. Daarnaast adviseert het bedrijven over het bewust omgaan met fysieke belasting op de werkplek. Men is welkom bij Fysiodé met of zonder doorverwijzing van de huisarts. Afspraken kunnen gemaakt worden op werkdagen, ook buitenkantooruren, zodat men voor of na het werk behandeld kan worden.


Noot voor de redactie

Voor meer informatie neemt u contact op met:
Afke Pricker, persvoorlichting Fysiodé | 06-83609122 | prickerproducties@gmail.com
Mathieu de Krieger | Maatschap Fysiodé | 0570-633964 | kriegerde.m@fysiode.nl

www.fysiode.nl

Bijlage 2 foto’s (fotografie: Afke Pricker). Onderschrift: Jasper Pennings, Sytske Siebelink en Mathieu de Krieger, breiden hun maatschap uit met de vestiging in Gezondheidscentrum Borgele in Deventer.

Video: https://youtu.be/2so0gFNmIog